conny.vannevel@gmail.com | GSM 0499 20 22 86

Als gezondheidstherapeut help ik je graag
op weg om jouw klachten
in een breder perspectief te bekijken
en de oorzaken stap voor stap
aan te pakken zodat je terug
in evenwicht komt.


maak een afspraak

Op zoek naar natuurlijke gezondheidsbegeleiding?

gesprekstherapie


De eerste consultatie begint met een gerichte vraagstelling over jouw actuele emotionele en/of fysieke klachten. De informatie uit de anamnese wordt omgezet in een behandelingsplan met het oog op een specifiek doel dat je wenst te bereiken. Het verwoorden en bespreken van jouw ervaringen geeft inzicht in jezelf en is belangrijk voor de verwerking van moeilijke thema’s in jouw leven.

fytotherapie


Kruiden hebben een heel krachtige werking bij de behandeling en het voorkomen van gezondheidsklachten zoals bijvoorbeeld allergieën, ontstekingen, luchtwegeninfecties, gewrichtsproblemen, maag- en darmklachten, te hoge cholesterol, vermoeidheid, migraine, hartkloppingen, urineweginfecties, vochtophoping, ... Omdat ieder mens en iedere klacht uniek is, wordt de behandeling met kruiden steeds afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

bachbloesems


De Bachbloesem Remedies bestaan uit 38 zorgvuldig gekozen tincturen en één Rescue Remedy. Ze worden ingezet bij specifieke gemoedstoestanden zoals verdriet, angst, onzekerheid, overbezorgdheid,... De bachbloesems kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Ze pakken de oorzaken van disharmonie aan en herstellen het evenwicht.

voedingsadvies


Mijn doel is om mensen aan te zetten tot een gezonde levensstijl door volwaardige voeding, een positieve levenshouding en voldoende beweging. Samen met jou maak ik een voedingstherapieplan op. Je krijgt inzicht in jouw eetpatroon en leert dit koppelen aan jouw specifieke klachten.

iriscopie


De ogen zijn de spiegels van de ziel. Via een irisdiagnose kan ik vaststellen wat jouw genetische aanleg is voor bepaalde klachten. Je krijgt een persoonlijk adviesplan. Het oog vertelt in hoeverre de aanleg voor klachten zich reeds ontwikkeld heeft en welke organen aandacht nodig hebben. Er worden geen ‘ziektes’ afgelezen maar wel oorzaken van het ontstaan van een ontregeling van bepaalde lichaamsfuncties.

Prijs: € 50 / sessie


Spreekt mijn manier van werken jou aan?


boek een
kennismakingsgesprek

Als erkend massagetherapeut werk ik volgens de deontologische code van de BMF.
De behandelingen berusten op het beroepsgeheim.
De massages en behandelingen zijn niet erotisch of sensueel en geschikt voor mannen en vrouwen.
Kwaliteit en hygiëne zijn belangrijk. Na elke massage worden de handdoeken gewassen.
Van jou wordt verwacht dat je vooraf thuis een douche neemt.
Gelieve tijdig (24u op voorhand) te verwittigen indien je verhinderd bent.
Gezondheidstherapie werkt complementair met reguliere geneeskunde en vervangt deze niet.

2019 © FeltSense - Ond.nr. 0811.411.433
website door Pencill i.s.m. Felt Sense